SOUTĚŽ

Hejbni kostrou s Lipánkem a Pigym

Více o soutěži zde

Hejbni kostrou Hejbni kostrou
myslíme na příroduHláskování s Lipánkem
Lipanek.cz

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cssk
na všechny Vaříme spolu

Dezert Wimbledon s jahodami se sladkou pomazánkou Lipánek

Tenisový turnaj jako jídlo? Když může existovat Pavlova, tak proč ne? S Lipánkem je možné vše.

Dezert Wimbledon s jahodami se sladkou pomazánkou Lipánek

Ingredience

  • 250 ml trvanlivé Jihočeské smetany
  • 1 balení pomazánky Lipánek
  • 200 g čerstvých jahod + na ozdobu

Postup

Je to naprosto jednoduché, pomáhat s plněním skleniček tak mohou i děti. Trvanlivou Jihočeskou smetanu vyšleháme a smícháme se sladkou pomazánkou Lipánek. Jahody rozmixujeme a vrstvíme do skleniček či misek. Vždy vrstva smetanové směsi, jahodového pyré, smetanové směsi a opět jahodového pyré. Ozdobíme čerstvými jahodami.

cssk
myslíme na příroduHláskování s Lipánkem